AKCIJA
05.10.2020

Ugodnost za imetnike Volkswagen kartice - 30% pri nakupu metlic in setov brisalcev

So vaši brisalci obrabljeni in ne delujejo optimalno? Potem je čas za menjavo.  S kartico zvestobe VOLKSWAGEN Card boste privarčevali kar 30% pri nakupu metlic in setov brisalcev.  Ugodnost velja od 1. 10. 2020 do 31. 12. 2020. Zamenjajte brisalce in ohranite jasen pogled na cestišče. V kolikor še nimate PGC kartice ugodnosti, vam jo izdelamo brezplačno, ugodnost pa lahko koristite takoj. Nakup novih metlic oz. setov brisalcev ter menjavo le teh v našem servisu opravite v nekaj minutah, brez predhodne najave.
brisalci

Brisalci so majhen a pomemben element vozila, ki skrbi za jasno vidljivost na vozišče, kar je še posebej pomembno pri vožnji v dežju ali snegu. S časom namreč gumica brisalcev izgubi prožnost in otrdi, zato se na površini gumice pojavijo raztrganine, ki povzročijo neučinkovito delovanje brisalcev. Strokovnjaki svetujejo, da brisalce menjamo enkrat na leto oziroma ko le-ti svoje funkcije ne opravijo več učinkovito.  

Ko opazite, da vaši brisalci na vetrobranskem steklu puščajo lise in črte, škripajo ali pa so se na površini gumice brisalca pojavile razpoke, je čas za menjavo. Naši strokovnjaki na servisu Volkswagen osebna in gospodarska vozila vam bodo z veseljem pregledali in zamenjali obrabljene brisalce.