VARNOST
19.03.2020

OBVESTILO O TRENUTNEM NAČINU DELOVANJA

Spoštovane stranke in obiskovalci podjetja Avto Debevc d.o.o., ker v času epidemije koronavirusa vaše in naše zdravje postavljamo na prvo mesto, smo v skaldu z vladnimi ukrepi in priporočili NIJZ spremenili način delovanja naše servisne in prodajne dejavnosti.
OBV

Prodajni salon vozil je do preklica zaprt, naša servisna delavnica pa je odprta in zagotavlja nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu in sicer od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro, sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Za rezervacijo termina pokličite na tel. št. 01/564 23 88 ali nam pišite na trzin@avtodebevc.si, osebno naročanje zaradi preventivnih ukrepov trenutno ni mogoče.

Ker naš servis deluje v zmanjšanem obsegu oz. le z dežurno ekipo za nujne storitve na vozilu, vas prosimo, da v primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila, oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej po telefonu pokličete našo sprejemno telefonsko številko 01/564 23 88 in se dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila.

Prosimo vas, da se za to odločate le v primeru, ko našo storitev zares nujno potrebujete, pri čemer bomo dali prednost tistim, ki delajo v službah, nujnih za zagotavljanje delovanja ključnih sistemov v državi, še posebej v zdravstvu. Pri tem vas prosimo za razumevanje in strpnost.

V primeru tehničnih težav, ki vam onemogočajo nadaljnjo vožnjo, pokličite Asistenco Porsche Slovenija – Volkswagen na telefonsko številko 080 19 18, ki vam je seveda še vedno na voljo 24 ur na dan, 7 dni na teden.

Hkrati vas obveščamo, da bo zaradi spremenjenega obsega dela in delovnih procesov vaš obisk servisne delavnice morda trajal nekoliko dlje – tudi zato, ker bomo poskrbeli za preventivne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. Seveda pri tem sledimo priporočilom NIJZ tudi glede omejitev števila ljudi, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvajajo servisne storitve.

Za vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte trzin@avtodebevc.si in na telefonski številki 01/564 23 88.

Hvala za razumevanje.